Адвокат Мандажиева, съдружник в Т§М ще участва в дискусия относно почти една година от датата на прилагане на MIFIDII в ЕС. Панелът е част от Investor Finance Forum, който за седма поредна година ще събере на едно място български и чуждестранни професионалисти от сферата на финансовите пазари. Investor Finance Forum е най-голямото и чакано събитие на инвестиционната общност в България и региона, което ще постави акцент върху важните глобални новини и тенденции в сферата на инвестициите и финансите.

Откриващият панел на форума е на тема „MiFID II и новите финансови регулации“, а останалите участници включват Димитър Койчев, директор на дирекция „Международно сътрудничество“ в Комисия за финансов надзор,  Киара Сандън, старши политически съветник, Европейска асоциация за управление на фондове и активи и Райнър Рийс, генерален директор, Федерацията на европейските фондови борси. В рамките на панела ще бъдат дискутирани следните актуални теми и проблеми:

  • По-прозрачни ли са цените след 3 януари, както твърдят регулаторите
  • Въведени ли са вече едни и същи правила за местата за търговия и изпълнение на сделки с финансови инструменти
  • Трябва ли да направим крачка назад в регулациите, за да поправим нещo
  • Как трябва да изглежда MiFID III
  • Бъдещето на финансовите посредници и управлението на фондове.

Конференцията Investor Finance Forum ще се проведе на 30.11.2018г. в Inter Expo Center, Sofia, a участието си можете да заявите чрез предварителна регистрация на http://www.financeforum.investor.bg.